Podnos na pizzu - 40 cm - rukojeť: 14 cm - hliník - 6 porcí
bezpečnost – 14 cm dlouhá rukojeť s polymerovým povlakem
dlouhá životnost – díky vyváženému designu, nýtované rukojeti a použití eloxovaného hliníku
čistota – hladký povrch, který se snadno čistí
jednoduchost – velmi tenkou desku lopaty o rozměru 40 cm lze snadno zasunout pod pizzu
praktičnost – dělení na 6 porcí pro rovnoměrné kusy
SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.
Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.
dlouhá životnost – díky vyváženému designu, nýtované rukojeti a použití eloxovaného hliníku
čistota – hladký povrch, který se snadno čistí
jednoduchost – velmi tenkou desku lopaty o rozměru 40 cm lze snadno zasunout pod pizzu
praktičnost – dělení na 6 porcí pro rovnoměrné kusy
SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.
Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.
Detailní popis produktu
Podnos na pizzu značky Cerutti Inox vyniká svým hladkým povrchem a nýtovanou rukojetí zejména při profesionálním použití v gastronomických zařízeních, jako jsou velké kuchyně, restaurace, pizzerie a stánky s občerstvením. Servírovací prkénko je ale také správnou volbou pro soukromé použití při grilování nebo rodinných oslavách!Díky délce rukojeti 14 cm a nízké hmotnosti padne lopata na pizzu vždy pohodlně do ruky a spolehlivě zabrání popálení při vkládání horkého chleba nebo pizzy do pece. Na tenké lopatě o délce 40 cm lze pizzu připravit nejen spolehlivě, ale také velmi rychle a díky dělení ji servírovat v šesti stejných porcích. Lopata na pizzu je vyrobena z eloxovaného hliníku, který garantuje snadné čištění a dlouhou životnost.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.